Boeken – Commercieel

Hans Bouman heeft de volgende commerciele producties op zijn naam staan:

Europe by Eurail
Europe by Eurail

In 2009 vierde de Eurail Group G.I.E. haar 50ste verjaardag. Eurail is een samenwerkingsverband van bijna alle Europese spoorwegen, die gezamenlijk de Eurail Pass in het leven hebben geroepen. Deze is bedoeld voor niet-Europese reizigers, en populair bij bezoekers uit Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika. Ter gelegenheid van dit 50-jarig jubileum kregen Hans Bouman en fotograaf Martin Kers van Eurail de opdracht het boek Europe by Eurail te vervaardigen. Ze reisden uitvoerig door 25 verschillende landen, en legden zo de essentie vast van het per trein reizen door Europa. 144 pagina’s, Engelstalig, niet in de boekhandel.

Boekomslag
Preview Germany (pp. 54-55)
Preview Italy (pp. 76-77)
Preview Switserland (pp. 138-139)

Harnaschpolder
Harnispolder

Opdrachtgever: Delfluent, een consortium van vijf private bedrijven (Veolia, Evides, Rabobank, Strukton en Heijmans). In opdracht van het Hoogheemraadschap Delfland bouwde en beheert dit consortium een van Europa’s grootste afvalwaterzuiveringsinstallaties: Harnaschpolder. Het betreft hier het eerste publiek-private samenwerkingsverband in de Nederlandse watersector. Het boek geeft in tekst en beeld (Martin Kers) inzicht in de totstandkoming van dit project. Tweetaling Nederlands/Engels.

Pagina 4-5
Pagina 60-61

Management2000
Management

Opdrachtgever: Unieboek. Dertien vernieuwende opvattingen over management, naar aanleiding van interviews met onder meer Jet Cremers, Marcel van Dam, Martin Schröder, Sylvia Tóth, Rob van Vuure en Eckart Wintzen. Geschreven in samenwerking met Ed van Eeden.
Pag 5-6

Maak dat je wegkomt!
Maak dat je weg komt

Opdrachtgever: Stichting Caballero Reis om de Wereld. Een vooral op jongeren gerichte reisgids met als thema ‘avontuurlijk reizen rond de wereld’, geschreven in samenwerking met Allard de Rooi.

Pagina 28-29
Pagina 70-71
Pagina 114-115

 

 

 

 

  Overig